diumenge, 31 de desembre del 2017

Caos i propòsits incomplerts. Meta aconseguida

Enguany, com els altres: caos i propòsits incomplerts.
Ha passat (només) un any, però has de ser realista: una no barata de la nit al dia, per molts propòsits que et fessis la nit de cap d'any de l’any passat —ara fa 365 dies—. I a més, per a més inri, ho publiquessis al blog, evidenciant públicament la teva fràgil voluntat en segons quins assumptes. Com a la darrera revisió mèdica, quan et feliciten pels teus anàlisis exemplars —oh!, quina sang més sana!— però no pel teu cos. Sempre pots fer servir l'excusa de les dones que es troben en el teu estat hormonal, però deixa d'enganyar-te. No a tu mateixa.
I tot allò que havies de fer, escriure, llegir i dedicar-te més a... On ha quedat? Ets una atacada amb mala consciència!


Tanmateix, enmig del caos hi ha un propòsit complert, gràcies al que consideres una de les millors virtuts: la PERSEVERANÇA. Et vas proposar un objectiu, t’hi vas dedicar i ho vas aconseguir.
Durant el 2017 la teva vida laboral ha canviat radicalment. Sortir de la zona de confort no és fàcil ni còmode; començar de nou esgota i estressa, però et renova i t’ofereix una nova oportunitat per demostrar-te que encara vals i que l’experiència que portes a l’esquena (trenta anys!) et fa creure en tu mateixa i dir: "Yes, You can!"


En aquest nou any, seguiràs perseverant.
I continuaràs cercant la BELLESA en qualsevol de les seves manifestacions i formes. En les paraules escrites i pronunciades, en les combinacions dels sons i els ritmes, en la natura, en l'art, en la bondat, en un somriure, en la mà estesa d’una amiga, en els gests de l’amor...


Serà el més gran propòsit per al 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada